Chleb tostowy
Pomidory
Ogórki małosolne
Ulubiona wędlina
Ser żółty
Cebula dymka
Majonez
Ketchup
Ogórki i pomidory kroimy na plasterki.
Ser żółty ścieramy na grubych oczkach.
Kromki chleba tostowego układamy na wcześniej
natłuszczonej blaszce.
Smarujemy
je odrobiną majonezu.
Na każdej kromce układamy plasterek wędliny,
pomidora i ogórka.
Dodajemy pokrojoną dymkę.
Posypujemy serem żółtym i polewamy ketchupem.
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150 stopni.
Pieczemy do momentu zarumienienia się chleba.
Pamiętajmy, że najsmaczniejsze są najprostsze rozwiązania.
SMACZNEGO ;)
Oj narobiłaś mi smaka... Chyba muszę się zaopatrzyć w ser i chleb tostowy/ bułki.
OdpowiedzUsuńJednak z pomidorów bym zrezygnowała, bo lubię tylko surowe :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam!!zapraszam na szczyptę soli:) nowa notka:)
OdpowiedzUsuńGdyby chleb tostowy zastąpić inny to nawet bym się skusiła ;)
OdpowiedzUsuńPysznie ! :)
OdpowiedzUsuńI w ten oto sposób można szybko zrobić coś pysznego :)
OdpowiedzUsuń